Etiket Sonuçları: çevrim

Mrt

Okulumuzda ender olarak sınıflarımız salgın tedbirleri kapsamında kapansa da kapanan sınıflarımızın dersleri çevrim içi hemen devam ettirilmektedir. 1 Mart 2022 tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN kapanan sınıfımızın dersini işlemek için kapanan sınıfımızın sınıfında hazır olan çevrim içi ders donanımını kullanarak öğrencileri ile birlikte Beden Eğitimi dersini çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Ara

Hem okulunun faaliyetlerinden yararlanan hem de okuluna vefa gösterip tanıtımlarda okulunu anlatan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Okul Tanıtım ve Mezunlarla İletişim Kulübü Danışman Öğretmenimiz Alime ZENGER ve öğrencilerinin desteğinde Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği ile ortaokullara okulumuzu bir çok yönü ile tanıtıyoruz.

May

Akılcı stratejilerle ilerleyen, faydalı faaliyetlerle zamanını değerlendiren azimli ve kararlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10 öğrencimiz 2020–2021 Okul Sporları İzmir Online Satranç İl Seçmelerinde okulumuzu temsil ettimişlerdi. Seçmelerin sonuçları açıklandı ve öğrencilerimiz takım olarak İl Dördüncüsü oldular.

Nis

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünü idrak eden ve her daim değerlerine sahip çıkan kültürlü ve azimli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenimizi anlamına yaraşır bir şekilde çevrim içi olarak gerçekleştirdik.

Nis

Öğrencileri için her daim kendilerini yenileyen ve azimle çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova BTR İlçe Koordinatörü ve Fatih Eğitmeni Uğur Süslü koordinesinde Bornova ilçesinde görevli Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Asaf Murat KARAPINAR liderliğinde Dr. Hüseyin KOCASARAÇ moderatörlüğünde Prof. Dr. Hasan ÇAKIR (Bilişim Teknolojileri Öğretmen Yeterlilikleri: Yakın Geleceğe Bir Bakış) ve Doç. Dr. Hüseyin ÇAKIR (Arttırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik) tarafından Mart Ayında düzenlenen eğitimlere katılmışlardır.

Ara

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin dördüncüsünde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesi ile Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Özkan ARAPOĞLU'nun "Algoritmaların Karmaşıklık ve Performans Analizi" isimli çalışmasına konuk olduk.

Eyl

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Eyl

Çevrim içi çalışmaları ile de öğrencilerinin yanında olarak onların her zaman her alanda en iyi olmalarına destek olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın mahmut YILDIZ'ın talimatıyla okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimizin herhangi bir teknik sıkıntı yaşamadan çevrim içi dersleri takip edebilmesi için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ öğrencilerimizle dersler öncesinde teknik bağlantılar gerçekleştirdi ve süreci anlattı.

Haz

Çevrim içi teknolojileri etkin kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde değerli müdür yardımcılarımızın ve kıymetli okul psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimizin koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile son sınıf öğrencilerimizle motivasyon ve sınav öncesi son dönemde yapılacaklar konusunda çevrim içi bir oturumda sohbet ettik.

Haz

May

Nis

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin ikincisinde konuğumuz Kurtuluş YILDIRIM oldu.