Etiket Sonuçları: çözüm

Kas

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Veli Toplantısı sonrası Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında veli toplantımızı değerlendirmek için öğretmenler kurulu topplantısı yaptık.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde YGS ve LYS gündemli Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.

Şbt

Mevcut deneyim, kültür ve birikimin alt dönemlere aktarılması için gerekli şartları sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinliğin haberini paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda 9. sınıflarımıza İFL TÜBİTAK Projeleri Sunumları yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizin azimli, kararlı ve planlı bir şekilde hedeflerine doğru gitmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Pansiyon Nöbetlerinde değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin sorularını çözmekte veya takıldıkları konularda onlara ders vermektedirler.

Ock