Etiket Sonuçları: özel

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Zehra Handan EKİCİ tarafından hazırlanan aylık dergimiz FÜZYON'un 100. Yıla özel ilk sayısı okuyucularımızla buluştu.

Ara

Nis

Hem takım hem bireysel faaliyetler ile zamanlarını en iyi şekilde değerlendiren analiz yeteneği yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 23 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Yayınımız 2021 isimli videomuzu hazırladılar.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Atatürk Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Kas

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde cumhuriyet sevdalısı İFL Medya Kulübü Öğrencileri Cumhuriyet Bayramı Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Ekm

Tem

Potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız Pervin Kaplan'ın İnstagram konuğu olarak okulumuzu kendisine sorulan sorular aracılığıyla tanıttı.

Tem

Hedefini bilen öğrenciye en iyilerden olabilme fırsatı veren okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 25 Temmuz 2020 Cumartesi Günü Saat 18.00'da Pervin Kaplan'ın Instagram Konuğu olacaktır.

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz Özel Ege Lisesi 16. Fen Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.