Etiket Sonuçları: öğrenme

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Uzmanı Aysun İslamoğlu tarafından okulumuzda 8-10 Kasım 2022 tarihlerinde öğretmenlerimize AB Proje Hazırlama Teknikleri Kursu verildi.

Ağu

Zamanlarını ileri düzey ve faydalı faaliyeterle değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilgisayar Bilimi Kur 01 dersi kapsamında Python Programlama Dili eğitimi alan öğrencilerimiz yaz aylarında da Turkcell Geleceği Yazanlar Projesi kapsamında kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar.

Nis

Kendisini her daim geliştirerek ışık olduğu öğrencilerine yeni öğrenme ve öğretim yaklaşımları ile nitelikli eğitim ve öğretim faaliyetleri hazırlayan öğretmenlerin azimli ve kararlı bir şekilde ülkesini severek çalıştığı ilçe Bornova'da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU himayelerin Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen "UNESCO Dijital Yenilikçi Öğrenme - Öğretme Yaklaşımları" çevrim içi seminerinde Dr. Hüseyin KOCASARAÇ hocamızın moderatörlüğünde Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi Bilişim Teknoloji Öğretmeni Dr. Pelin DÖNMEZ'i dinledik.

Nis

Lise müfredatına sığamayan ve ihtiyacı olan eğitim fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi Kulübümüzün desteğinde öğrencilerimiz 22-25 Mart 2021 tarihleri arasında Makine Öğrenmesi ve 29 Mart 2021 tarihinde Yapay Zeka eğitimini Global AI Hub'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ortaklığında Kutay AKALIN ve Mert ÇOBANOV hocalarımızdan aldık.

Ekm

Yönetim bilişim sistemlerinin desteğinde karma ve harmanlanmış öğrenme ortamında öğrencileri için en etkili şekilde dersini işleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile öğrencilerimizin değişen durumlara en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Ekm

Nis

Sayısal (Dijital) potansiyelinin farkında olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde Sayısal Çağda Öğrenmenin neresinde olduğumuzu değerlendirmemize yardımcı olan SELFIE aracını okulumuzda kullandık.

Mrt

Kendi başına da büyük işler başaran öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde 9. Sınıf öğrencimiz Kaan ODTÜ Robot Günlerinde Labirent Çözen Robot kategorisinde kendi hazırladığı ve kodladığı robotuyla yarıştı.

Kas

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.

Mrt

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Yayın İnceleme Komisyonumuzun titiz çalışmaları ve rehberliğinde Kulüp Danışman Öğretmenlerimizin sorumluluğunda Radyo, Televizyon ve Sinema Kulübümüz bünyesinde kurulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" ilk test yayınını 22.03.2017 tarihinde gerçekleştirmiştir.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.