Etiket Sonuçları: öğrenmesi

Ağu

Zamanlarını ileri düzey ve faydalı faaliyeterle değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilgisayar Bilimi Kur 01 dersi kapsamında Python Programlama Dili eğitimi alan öğrencilerimiz yaz aylarında da Turkcell Geleceği Yazanlar Projesi kapsamında kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar.

Kas

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.