Etiket Sonuçları: ülke

Ara

Ulusal ve uluslararası başarıları ile her zaman gündemde olan nitelikli bilimsel çalışmaların yuvası İzmir Fen Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Dr. Murat Mücahit YENTÜR himayesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT'in yakın takibinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Bilim Kurulumuzun koordinesinde TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Proje Yarışmasına hazırlanan öğrencilerimizden Biyoloji Alanında Türkiye BİRİNCİSİ olan Öğrencimiz Ayşe Serra Köşger Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlemlenmesi projesi ile Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ATLANTA 2022'de Ülkemizi Temsil Edecektir.

Mrt

Küçülen dünyada büyüyen insanların okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimizin farklı kültürleri görmek, dilleri öğrenmek ve ülkeleri tanımak için değişim programlarına katılabilmeleri amacıyla İngilizce Zümremizin koordinesinde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize okulumuza konuk olarak gelen eğitim uzmanımız seminer verdi.

Mrt