Etiket Sonuçları: İnternet

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR himayelerinde "Eğitimde Yeni Teknolojiler" teması ile düzenlenen "İzmir İnternet Haftası 2023" kapsamında okulumuzda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili bilgilendirme ve WEB 2.0 teknolojileri kullanılarak (https://kahoot.com/) eğlenceli değerlendirme ve pekiştirme etkinlikleri yapıldı.

May

18 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayan İnternet Haftası için İzmir EBA tarafından hazırlanan İzmir İnternet Haftası Etkinliklerine 9. sınıf öğrencilerimiz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ katılmışlardır.

Şbt

8 Şubat 2022 Tarihinde Uluslararası eTwinning Projesi COMMUNICATION ROCKS PROJESİ kapsamında Şubat Ayı Etkinlikleri çerçevesinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Güvenli İnternet Günü (SAFER INTERNET DAY) için İngilizce okul panosu oluşturdular.

Ock

FATİH Projesi ile arttırılan fırsatları ve iyileştirilen teknolojiyi en verimli ve en faydalı şekilde kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığındaki komisyonumuz Yerel Alan Ağımızı kontrol ederek kesin kabul iş ve işlemlerini gerçekleştirdiler.

Kas

Bilinçli İnternet kullanıcılarının okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehberlik Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize İzmir Valiliği himayesinde İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen "İnternette Güvenli Birey Projesi" kapsamında sunum yapıldı.

Ekm

Bilişim teknolojilerini bilinçli kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize EKİM AYI içerisinde "TEKNOLOJİYİ GÜVENLİ KULLAN" faaliyetleri kapsamında Bilişim Suçları, Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Bilişim ile ilgili Maddeleri ve Siber Zorbalık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Nis

Bilişim teknolojilerine hakim olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Alev Fatoş PARSA ve ekibi tarafınan öğrencilerimize Dijital Okur-Yazarlık konusunda eğitim verildi.

Şbt

İnternet´te neyin ne olduğunu bilen bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Okul Psikolojik Danışmanımız koordinesinde "İnternette Güvenli Birey" temalı seminer 9. sınıflarımıza verildi.

Kas

Bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize sınıflarında Bilinçli Teknoloji Kullanımı Eğitimi veriliyor.

Şbt

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesinde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde okulumuzda e-Güvenlik eğitimi verildi.

Kas

Çalışkan ve azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde devam eden e-Twinning Projesi "Philosophers Among Us" çalışmalarına Web 2.0 araçları aracılığıyla tasarladıkları Proje Logoları ile devam ediyorlar.

Ekm

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Bölümü "Okul Yıllık Gelişim Modeli" çalışmaları kapsamında Ekim Ayının ilk haftasında 9. Sınıf Öğrencilerimize sınıflarında Teknolojiyi Güvenli Kullan Etkinliği Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ tarafından yapılmıştır.

Ock

FATİH Projesi ile arttırılan fırsatları ve iyileştirilen teknolojiyi öğrencilerimiz için en verimli ve en faydalı şekilde okulumuzda kullanılmasını sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Kıymetli Okul Personelimiz Ramazan TOPÇU ve Kıymetli Okul Personelimiz Murat ŞENGÜLLENDİ´nin desteği ile Saha Yöneticisi Selçuk YÜCETÜRK ve Saha Yöneticisi Melih Terzioğlu Yerel Alan Ağımızı Türk Telekom tarafından sağlanacak olan FİBER İnternet için hazır hale getirdiler.