Etiket Sonuçları: şampiyona

Nis

İyi bir analiz ve bu analizden çıkarılan sonuç ile görülmeyeni görebilen çalışan ve azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK destekleri ile Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında Ege Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerinde 99 okul takımı ile karşılaşan 11. Sınıf Öğrencilerimiz Eren, Zeynep ve Alper İzmir Fen Lisesini en iyi şekilde temsil ederek 99 takım arasından sıyrılıp Türkiye ALTINCISI olmuşlardır.

Şbt

Takım çalışmasında pozitif sinerji yaratarak zeka sorularını akıllıca çözen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında aldıkları puanlara EGE BÖLGE BİRİNCİSİ olarak 11. Sınıflarımızı TÜRKİYE FİNALLERİNDE temsil edecek olan Alper Tezcan, Zeynep Şahin ve Eren Erpalabıyık Türkiye Finali için bireysel ve takım hazırlıklarına devam ediyorlar.

Şbt

Ock

Kıvrak zekaları ile mevcut durumu iyi analiz edip herkesin göremediği görme ustası öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasınd aldıkları puanlara 11. Sınıflarımızı Bölge Finalinde temsil edecek olan Alper T., Zeynep Ş. ve Eren E. Bölge Finali için bireysel ve takım hazırlıklarını tamamlamışlar ve takım koordinasyonunu ve teknik konuları deneyimlemek için yarışma organizasyonunun hazırladığı bölge denemesine katılmışlardır.

Ock

Ara

Herkesin göremediğini hızlı bir şekilde gören öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasına öğrencilerimiz bireysel olarak katılmışlardır. Aldıkları puanlara göre sıralandıklarında en yüksek üç puanı alan öğrencimizin puan ortalaması okul puanı olarak belirlenmiş ve bu şekilde 11. Sınıflarımızdan Alper T., Zeynep Ş. ve Eren E.'tan oluşan takımımız İzmir Fen Lisesi'ni temsil etmek için Bölge Finaline Katılım hakkı kazanmıştır.

Ara

Ekm

Potansiyellerinin farkında olan ve doğru stratejiyi bularak hedeflerine azim ve kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü ve Bilim Kurulumuzun kararı ile kurulan ve danışmanlığını Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in yaptığı İzmir Fen Lisesi Zeka Oyunları Takımı il finallerinde istediği sonucu alarak Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK destekleri ile Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finallerinde İzmir Fen Lisesini temsil etme hakkını kazandılar.