Etiket Sonuçları: şenlik

Ekm

25 Ekim 2023 Çarşamba Günü Dokuz Eylül Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi tarafından Tınaztepe Kampüsü Fen Fakültesi Fuaye alanında düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Bilim Şenliği" etkinliğine TÜBİTAK Finallerinde 3 projemiz ile Kimya Öğretmenimiz Gülseren COŞKUN gözetiminde katıldık.

Tem

Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde okul bahçemizde 2 okul grubumuz ve 1 profesyonel grup öğrencilerimiz için İFL Bir Efsane Konseri 2023 isimli etkinliğimizde 1 Haziran 2023 tarihinde sahne aldılar.

Haz

25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz geleneksel etkinliklerimizden biri İFL Bahar Şenliğimizdi. Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ile Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde tüm öğrencilerimizin katılımı ile İFL Bahar Şenliği 2023'ü gerçekleştirdik.

Haz

9 Haziran 2022 Perşembe Günü Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde yapılan İFL Bahar Şenliği 2022'de yarışmaların puan analizleri hakemler ve jüri heyeti tarafından yapılmış, okul yönetimimize sunulmuş ve okul yönetimimizin onayı ile 10C Sınıfımız 10 Haziran 2022 tarihinde Bayrak Törenimizde İFL Bahar Şenliği 2022 Şampiyonu olarak onore edilmiştir.

Haz

9 Haziran 2022 Perşembe Günü Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu dolu bir şekilde İFL Bahar Şenliği 2022'yi "Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi" dedirtecek nitelikte ve titizlikte düzenledik.

May

11 - 14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Celal Bayar Üniversitesi ve 44 kuruluş tarafından Atatürk Kent Parkında düzenlenen TÜBİTAK 4007 Manisa Bilim Şenliğine okulumuzu temsilen Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırladığı İFL Sualtı V2.0.1 isimli projesi ile 11. Sınıf öğrencimiz Kerem Ulusal STEAM Yarışmasına MÜHENDİSLİK TASARIM - ROBOTİK KODLAMA kategorisinden katılmıştır.

Nis

Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği 2019´u düzenledik. Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2019 İFL YIKILIYOR KONSERİ ile Ege Üniversitesi´ni ve belki İzmir´i yerinden oynatarak tamamlandı.

Nis

Deneyimlerine deneyim, birikimlerine birikim ve meraklarına merak katarak emin adımlarla bilim insanı olmak için ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 15. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Mikroalgler Yardımıyla Hidrojen Ve Biyokütle Üretimine Çevreci Bir Yaklaşım: Geri Dönüştürülebilir Malzemelerle Fotobiyoreaktör Tasarımı" isimli Elif Sude ve Ilgın´ın projeleri Biyoloji Alanında İkinci oldu.

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlık yaptığı "Elektroeğirme İle Üretilen Nanoliflerin, Patojenlerin Seçimli Analizine Yönelik Kullanım Potansiyellerinin Araştırılması" isimli Şiir ve Kamil´in projeleri Biyoloji Alanında Birinci oldu.

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.