Etiket Sonuçları: şirince

May

17 Mayıs 2023 tarihinde Okul Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın kafile liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Turist Rehberi Eşliğinde Meryem Ana - Efes - Şirince Köyü Gezimizi yaptık.

Ekm

Çok okuyan ve çok gezenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile Şirince Gezisi yaptık.