Etiket Sonuçları: şirket

Ock

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde faaliyetlerine devam eden okul şirketimiz TeknoZanaat ilk satışını Yavuz Selim Ortaokulu öğrencilerine yaparak ilk kazancını bütçesine ekledi.

Ock

Çağdaş görüşlerini yüksek teknoloji ürünleri üretecek olan şirketlerine yansıtırken milli ve manevi değerlerini koruyan azimli, çalışkan ve kararlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde öğrencilerimiz İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) işbirliğinde hazırlanan ve İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği desteğinde yürütülen Genç Ahiler Projesi kapsamında Tekno Zanaat isimli şirketlerini kurdular.