General Knowledge and Vocabulary Challenges

Yabancı dili hayatın içinden örneklerle kullanarak öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN her yıl yeni etkinliklerle zenginleştirdikleri okulumuzun İngilizce öğrenimi faaliyetlerine Genel Kültür (30 soru) ve Kelime (25 soru) Yarışmalarını da ekleyerek salgın döneminde de İngilizce Alanındaki başarılarının seviyesini arttırdılar.

30 öğrencimizin katıldığı, bir hayli eğlenceli ve heyecanlı olmasının yanında kalitesi yüksek örneklerle öğrencilerimizin karşısına çıkan iki bilgi yarışmasında ilk oturumda Genel Kültür alanı ile ilgili 30 soruluk bir çok alanı kapsayan bir Bilgi Yarışması gerçekleştirildi. İkinci oturumda ise öğrencilerimizin Kelime Bilgisinin ölçüldüğü Bilgi yarışması yapıldı.

Her iki bilgi yarışmasının sonucunda dereceye giren öğrencilerimize başarı sertifikası verildi.

Bu verimli ve nitelikli faaliyetin okulumuza kazandırılmasını sağlayan değerli İngilizce Zümremize verdikleri emek, gösterdikleri ilgi ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken bu yüksek kaliteli çevrim içi bilgi yarışmalarına icabet eden ve kendilerini sınayan öğrencilerimize de aktif katılımlarından ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 10.05.2021 - Güncelleme: 10.05.2021 12:02 - Görüntülenme: 263