Mezunlarımız Anlatıyorlar - Hakan UREY ve Deniz YÜRET

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.

Değerli mezunlarımıza yoğun programlarına rağmen bizlere zaman ayırdıkları ve öğrencilerimiz için verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Hakan UREY Kimdir?

Araştırma Alanları: 3B Gösterim ve 3B Görsel Sistemler / Görüntüleme Sistemleri, Hologram, Mikro ve Nano Optik, Mikro ve Nano Elektromekanik Sistemler, MEM Tabanlı Biyo Alıcılar, Isı Görüntüleme, Optik Alıcılar, Beyin Uyarıcıları ve Görüntüleme

GEORGIA INSTITUTE OF TECHNOLOGY, PhD, 1997

GEORGIA INSTITUTE OF TECHNOLOGY, MS, 1996

BİLKENT UNIVERSITY, Graduate Study, 1993

MIDDLE EAST TECHNICAL UNIVERSITY, BS, 1992

Değerli Mezunumuzun Detaylı Bilgileri için https://eng.ku.edu.tr/ekibimiz/personel-detay/?user=hurey İnternet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Doç. Dr. Deniz YÜRET Kimdir?

Araştırma Alanları: Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi, Doğal Dil İşleme

MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY, PhD, 1998

MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY, MS, 1994

MASSACHUSETTS INSTITUTE OF TECHNOLOGY, BS, 1992

Değerli Mezunumuzun Detaylı Bilgileri için https://eng.ku.edu.tr/ekibimiz/personel-detay/?user=dyuret İnternet adresini ziyaret edebilirsiniz.

FOTOĞRAFLAR BİRİNCİ BÖLÜM (1/2)

FOTOĞRAFLAR İKİNCİ BÖLÜM (2/2)

Yayın: 18.11.2017 - Güncelleme: 12.01.2024 09:23 - Görüntülenme: 4430