T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

İkinci Dönem Okul Açılış ve Bayrak Törenimiz Gerçekleştirildi

7 Şubat 2021 Pazartesi Günü, İzmir Fen Lisesinde yapılan okul açılış töreni ile öğrencilerimiz için ikinci dönem başladı.

7 Şubat 2021 Pazartesi Günü, İzmir Fen Lisesinde yapılan okul açılış töreni ile öğrencilerimiz için ikinci dönem başladı.

Okul Açılış Törenimiz Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın öğrencilerimize seslenişi ile başladı. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ konuşmasında öğrencilerimize kavuşmaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirtti, salgın tedbirlerini hatırlattı, başarı önceliklerimize değindi, öğrenci işlerimizden sorumlu müdür yardımcımız Eylem KILIÇASLAN'ın görevlendirmesinin bittiğini ve Bilim Sanat Merkezinde çalışmalarına devam edeceğini söyledi ve Şehit Erol Olçok Imam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ayşe KÖKNAR'ın Müdür Yardımcısı olarak okulumuzda görevine başladığını belirtti.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın konuşmalarından sonra Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL yönetiminde ve Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde İstiklal Marşımız çoşkuyla okundu.

Bayrak törenimizin ardından öğrencilerimiz sırayla kontrollü bir şekilde okulumuza girdiler.

 

İkinci Dönem Okul Açılış ve Bayrak Törenimiz Gerçekleştirildiİkinci Dönem Okul Açılış ve Bayrak Törenimiz Gerçekleştirildi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.02.2022 - Güncelleme: 07.02.2022 22:54 - Görüntülenme: 282
  Beğen | 3  kişi beğendi

Etiketler :
ifl,meb,açılış,tören,