İyileştirmelerimiz Devam Ediyor

Mevcut durumda fırsatları görebilen ve bu fırsatları öğrencilerimiz lehine kullanabilen çalışkan insanların okulu İzmir Fen Lisesi'nde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde pandemi süreci yüzyüze ders yapabilmemiz için yaptığımız iyileştirmelerin yanında okulumuzun kış şartlarında daha nitelikli bir şekilde hizmet verebilmesi için gerekli düzenlemeler ile iyileştirmelerimize devam ediyoruz.

Okulumuza katkı veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 15.09.2020 - Güncelleme: 15.09.2020 21:50 - Görüntülenme: 609

Etiketler :