Kuantum Bilişim Öğreniyoruz

Kuantum Bilişim Öğreniyoruz diyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz kendilerini geliştirmek için onlara sunulan fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmek için tüm azmi ve enerjisi ile çalışmalarına devam ediyor.

Kuantum Bilişim (Kuantum Hesaplama), hesaplamayı gerçekleştirmek için kuantum mekaniğinin temel prensibi olan süperpozisyon ve dolanma gibi kuantum fenomenlerinin kullanılmasıdır. Bu çalışmalar bilgisayar dünyasının geleceğini şekillendirecek hızını arttıracak ve kapasitesini yükseltecektir.

Bu çalışmalarda yer alan öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor ve onların yarının dünyasını şekilendirirken yaptıklarını heyecanla izliyor ve destekliyoruz.

Yayın: 17.10.2020 - Güncelleme: 17.10.2020 15:32 - Görüntülenme: 572

Etiketler :