Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması

Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışması 2023 için Türkiye Ulusal Seçim Yarışmasında 14 Mart Çarşamba Günü saat 09.00 – 21.00 arasında okulumuzun robot odasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in gözetiminde öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekür ederiz.

Küresel Gençlik Girişimcilik YarışmasıKüresel Gençlik Girişimcilik YarışmasıKüresel Gençlik Girişimcilik YarışmasıKüresel Gençlik Girişimcilik Yarışması

Yayın: 14.03.2023 - Güncelleme: 14.03.2023 14:44 - Görüntülenme: 185