Bayer Bilim Yarışması

Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması

Haz

Başarıdan başarıya koşan bir kimya zümresine ve azimle çalışıp prestijli yarışmalarda okulumuzu temsil edip birinciliklerle okulumuzu taçlandıran öğrencilere sahip okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un ve Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA'nın danışmanlık yaptığı iki ayrı proje Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasında PRESTİJLİ BİR BİRİNCİLİK ve BİR ÜÇÜNCÜLÜK kazandı.

Nis

Başarıdan başarıya koşan bir kimya zümresine ve azimle çalışıp prestijli yarışmalarda okulumuzu temsil edip birinciliklerle okulumuzu taçlandıran öğrencilere sahip okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasında PRESTİJLİ BİR BİRİNCİLİK Kazandılar.

Nis

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasına Çağrıldı.