Değerler Eğitimi Çalışmalarımız

May

Değerlerinin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde Değerli Bilim İnsanı Prof. Dr. Mehmet AYDIN öğrencilerimize Prof. Dr. Fuat Sezgin temalı seminer verdi.

Kas

Bedel ödeyenlere borcunu bilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev BAŞDAKOL´un hazırladığı ve sunduğu "Vatan Sevgisi ve Liderlerin Öğretmenleri" isimli çalışmasını pansiyonumuzda kalan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ilgiyle izledi ve aktif olarak etkinliklere katıldı.

Kas

İlmi ve bilimi kendilerine yol seçmiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında Kıymetli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde Dr. Elif Hilal KARAMAN AYNACI öğrencilerimize Konferans Salonumuzda Peygamber Efendimiz ve Gençlik konusu üzerine seminer verdi ve değerli araştırma görevlisi ile öğrencilerimiz konu üzerinde fikir teatisi yaptı.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programında özel öğrenci statüsünde ders alan Hüseyin DURSUN´un Şehitlik ve Vatan Sevgisi sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Osman YAĞMUR´un Kudüs temalı sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.