izmir il MEM Eğitimcileri Dinliyor

İzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Gelişim Akademisi tarafından düzenlenen "İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimcileri Dinliyor" adlı söyleşide fark yaratan eğitimciler İzmir'de görev yapan öğretmenlerimizle yaptıkları çalışmaları anlatıyorlar. Bu kapsamda çalışmaları ile okulumuzun değerli Biyoloji Öğretmeni Dr. Meryem YAZICI katıldığı söyleşide son 3 yıl içindeki çalışmalarını anlattı.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Gelişim Akademisi tarafından düzenlenen "İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimcileri Dinliyor" adlı söyleşide fark yaratan eğitimciler İzmir'de görev yapan öğretmenlerimizle yaptıkları çalışmaları anlatıyorlar. Bu kapsamda çalışmaları ile okulumuzun değerli Kimya Öğretmeni Dr. Barış DEMİRDAĞ katıldığı söyleşide son 3 yıl içindeki çalışmalarını anlattı.