Kariyer Günü Etkinliklerimiz

Nis

“Kendi potansiyelinin farkında olabilen kaç öğrencimiz var” sorusunun ardından giderek öğrencilerimizin önce kendilerini tanımalarını sonra ne yapmak istediklerini bilmelerini ayrıca bu yolda alın teri dökerek ilerlemelerini istedik.

Nis

Azimle çalışan ortaokul öğrencilerinin kendileri için en doğru seçimi yapabilmeleri amacıyla İzmir Fen Lisesi´nin eğitim ve öğretim faaliyetlerini onlara tanıtmak maksadıyla Eren Şahin Eronat OO Kariyer Gününe Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde robot kulübü kaptanlarımız ile katıldık.

Mrt

Okulumuz tarafından 03 ve 04 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Nis

İzmir Fen Lisesi Eğitim Binasında ve Bahçesinde 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihleri arasında Yükseköğretim Kurumları ile İzmir İlindeki Ortaöğretim Kurumlarını bir araya getirdik.

Mrt

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.