MEV Koleji Özel Basınköy Okulları Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışması

Nis

Deneyimlerine deneyim, birikimlerine birikim ve meraklarına merak katarak emin adımlarla bilim insanı olmak için ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 15. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Mikroalgler Yardımıyla Hidrojen Ve Biyokütle Üretimine Çevreci Bir Yaklaşım: Geri Dönüştürülebilir Malzemelerle Fotobiyoreaktör Tasarımı" isimli Elif Sude ve Ilgın´ın projeleri Biyoloji Alanında İkinci oldu.

Mrt

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 7 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 15. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlık yaptığı "Elektroeğirme İle Üretilen Nanoliflerin, Patojenlerin Seçimli Analizine Yönelik Kullanım Potansiyellerinin Araştırılması" isimli Şiir ve Kamil´in projeleri Biyoloji Alanında Birinci oldu.

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.