Müzik Alanı

IFL Romeo ve Julieti İzledi

Kendilerini sadece akademik yönde değil çok yönde geliştirme fırsatı yakalayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Ufuk Şengüler 15 - 19 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrim içi düzenlenen II. Uluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışmasında C Kategorisinde (13 - 16 yaş) üçüncü olmuştur.

Müziğin tınısı ile canlanan ve sanatı hayatlarının bir parçası olarak benimsemiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Zümre Başkanımız Sinem VAR koordinesinde Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde öğrencilerimiz Verdi Elhamrada Operasını izlediler.

Sanatın büyülü dünyasına girmeyi bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde 39 öğrencimiz Bornova Necdet Aydın Sahnesinde Fındıkkıran Balesini izlediler.