Müzik Alanı

IFL Romeo ve Julieti İzledi

Ara

Kendilerini sadece akademik yönde değil çok yönde geliştirme fırsatı yakalayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Ufuk Şengüler 15 - 19 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrim içi düzenlenen II. Uluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışmasında C Kategorisinde (13 - 16 yaş) üçüncü olmuştur.

Mrt

Müziğin tınısı ile canlanan ve sanatı hayatlarının bir parçası olarak benimsemiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Zümre Başkanımız Sinem VAR koordinesinde Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde öğrencilerimiz Verdi Elhamrada Operasını izlediler.

Ara

Sanatın büyülü dünyasına girmeyi bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde 39 öğrencimiz Bornova Necdet Aydın Sahnesinde Fındıkkıran Balesini izlediler.

Mrt

Kültür ve sanat etkinliklerini kaçırmayan entellektüel öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz CAVALLERIA RUSTICANA / I PAGLIACCI operasını İzmir Devlet Opera ve Balesi Bornova Necdet Aydın Salonunda izlediler.

Mrt

Onurlu gençlerin bağımsızlık ateşi ile kavrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Albayrağı taç edip beyazın saflığına siyahın karizmasını ekleyen 9. sınıf öğrencimiz Eylül, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlediği "Solo İstiklal Marşı Söyleme Yarışması"nda okulumuzu vakur duruşu ve gür sesi ile temsil etti.

Şbt

Barış´ı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun konferans salonunda Barış Manço´yu anma etkinliği düzenledik.

Nis

Ruhunu müzik ile zinde tutanların ve folklorlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde öğrencilerimiz Meryem ve Simge Türk Halk Müziği Amamtör Ses Yarışmasına katıldılar.

Şbt

Sanatın harikulade dünyasına nüfus edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 17.02.2018 Günü İzmir Devlet Opera ve Balesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde öğrencilerimiz Romeo ve Juliet Operasını izlediler.