Uyum Etkinliklerimiz

9. Sınıflara Uyum Etkinliklerimiz İlk hafta

Eyl

Ege'nin incisi güzel İzmir'e aşık olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Gezi Kulübü Rehber Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN (Biyoloji) liderliğinde gezide görevli öğretmenlerimizin gözetiminde 9. Sınıflarımız gezi güzergahına uyarak ve gezi programını takip ederek İzmir'i tanıma fırsatı buldular.

Eyl

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda 9. Sınıflarımız için Uyum etkinlikleri devam ediyor.

Eyl

Yeni bir okula, İzmir Fen Lisesine, merhaba diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde 9. Sınıf Öğrencilerimize UYUM ETKİNLİKLERİ kapsamında İFL22 Zeytin Ağaçları dikimi yapıldı.

May

Teorik bilgileri gerçek hayat problemlerinde kullanarak çözüm bulanların okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı 6 tasarımımız ile İzmir Ekonomi Üniversitesinin düzenlediği Yumurta Atma Yarışmasına katıldık ve Yeni Açılan TESLA binasını gezdik.

Nis

Yarının astrofizikçileri ileri fizik uygulamalarına başlamadan önce temel fizik kanunları ile 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışıyorlar. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Kıymetli Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı 2. Atölye Çalışması yapılmış ve çalışma sonunda tamamlanan tasarımlar yarıştırılmıştır.

Nis

Mars´a robot indirmeden önce 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin Yumurta Atma Yarışması için tasarım yapma çalışmaları devam ediyor.

Nis

Mars´a robot indirmeden önce 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı Atölye Çalışması yapılmış ve çalışma sonunda tamamlanan tasarımlar yarıştırılmıştır.

Eyl

Hedefleri olan geleceğini planlayan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

Eyl

İzmir Fen Lisesi´nin pahabiçilmezlerine yeni kardelenler eklendi! MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda bu kardelenlerimiz için etkinlikler düzenlendi.