Matematik Temalı İzmir Kent ve Kültür Gezimiz 2023

20 Aralık 2023 Çarşamba günü Yaşam Boyu Matematik Kulübümüz Danışman Öğretmeni Sevim ÖZTÜRK (Matematik) ile Gezi Kulübümüz Danışman Öğretmenleri Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ve Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde 11. sınıflarımızın katılımı ile Matematik Temalı İzmir Kent ve Kültür Gezimizi gerçekleştirdik.

Gezimizde öğrencilerimiz Agora tarihi ören yerinde incelemeler yapmış ve parabol konusunu gerçek hayat durumlarında görme fırsatı yakalamışlardır. Agora'nın güzel havasında parabol konusu ile ilgili bir de konu kazanım sınavına girmişlerdir.

Matematik Temalı İzmir Kent ve Kültür Gezimiz okulumuzdan hareketle başlayıp belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek vukuatsız olarak okulumuza dönüldüğünde tamamlanmıştır.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 31.12.2023 - Güncelleme: 31.12.2023 15:36 - Görüntülenme: 241