Okulumuzun Gelişimi ve İyileştirilmesine Yönelik Toplantımızı Yaptık

22 Eylül 2022 Günü öğretmenler odamızda okulumuzun geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar ile planlanan çalışmalar konusunda önce komisyonumuzla ardından da zümre başkanları ile istişare toplantıları düzenledik ve uygulamaya dönük alınan kararların takibi için gerekli çalışmaları yaptık.

Okulumuz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 12.10.2022 - Güncelleme: 12.10.2022 10:49 - Görüntülenme: 198