Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız Tamamlandı

Öğrencilerinin tek tek gelişimlerini takip eden ve zamanında doğru kararlarla gelecek başarılarının temellerini atan okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarını tamamlamıştır.

Öğrencilerimiz için en iyisini düşünen, düşünülene katkı sağlayan ve düşündüğünü gerçekleştiren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 11.11.2021 21:29 - Görüntülenme: 264