Ülkemizi Endonezya ve Rusyada Temsil Edeceğiz

Üst düzey bilim, teknoloji, matematik ve mühendislik (STEM) çalışmaları yaparak hem kendilerini geliştiren hem de ülkemizi uluslararası alanda temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Matematik Öğretmenimiz Münire Şimşeker koordinesinde hazırlanan iki ayrı proje ile değerli yöneticimiz Dr. Filiz KARAOĞLU öğrencimiz Bünyamin Emre ile Endonezya'da kıymetli öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER öğrencilerimiz Ceren ve Zeynep ile Rusya'da ülkemizi temsil etme hakkı kazanırken Matematik ve Bilgisayar Alanında öğrencimiz Bünyamın Dr. Filiz KARAOĞLU danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile BİRİNCİ olmuşlardır.

BUCA Belediyesinin 14 - 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirdiği Uluslararası Müzik, Bilim, Enerji ve Mühendislik Fuarı finalinde Matematik Bilgisayar Alanında Bünyamin Birinci olurken hem Bünyamin hem de Ceren ve Zeynep projeleri ile Endonezya ve Rusya'da ülkemizi Kıymetli Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER'in danışmanlığında temsil edeceklerdir.

Okulumuzdaki nitelikli çalışmaları ile öğrencilerimize ışık olan Değerli Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER'e ve azim ve kararlılıkla çalışarak nitelikli işlere imza atan pahabiçilmezlerimiz Ceren, Zeynep ve Bünyamin Emre'ye proje çalışmalarına verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken hem kıymetli öğretmenlerimizi hem de pahabiçilmezlerimizi gösterdikleri performanstan ve aldıkları sonuçtan ötürü tebrik ederiz.

Ülkemizi Endonezya ve Rusyada Temsil EdeceğizÜlkemizi Endonezya ve Rusyada Temsil EdeceğizÜlkemizi Endonezya ve Rusyada Temsil Edeceğiz

Yayın: 25.12.2020 - Güncelleme: 25.12.2020 19:48 - Görüntülenme: 630

Etiketler :