Yüz Yüze Eğitimde 2. Aşama

Yüz yüze eğitimde karma ve harmanlanmış eğitim ortamında derslerine başlayacak olan ve üniversite sınavından sonra en iyisi yine biziz diyecek olan efsane dönem İFL 21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bayrak törenimizde son sınıflarımızla konuştu.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın her zaman her yerde kahramanca dalgalanabilmesi için bilinçli ve nitelikli bir şekilde eğitim alan öğrencilerimize seslendiği bayrak törenimizde yüz yüze eğitimin 2. aşamasında da nitelikli bir şekilde çalışmak düsturu ile hedefimize ulaşacağımıza inancımızın tam olduğunu hatırlatıp öğrencilerimizi görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Bayrak törenimizin ardından öğrencilerimizin tek tek ateşleri ölçülüp kaydedilerek öğrencilerimiz okula alındılar. Sınıflarında kendilerine ayrılan mesafesi özel olarak ayarlanmış sıralara geçtiler. Okul sınırları içinde maskelerinin doğru bir şekilde takıldığından emin olarak derslerini takip eden öğrencilerimiz zaman zaman okulumuzdaki dezenfektan sistemlerini kullanarak kişisel temizliklerine dikkat ettiler.

Bu olağanüstü süreçte fedakarca çalışan öğretmen ve öğrencilerimize emekleri ve ilgileri için teşekkür ederiz.

Yüz Yüze Eğitimde 2. AşamaYüz Yüze Eğitimde 2. AşamaYüz Yüze Eğitimde 2. AşamaYüz Yüze Eğitimde 2. Aşama

Yayın: 12.10.2020 - Güncelleme: 12.10.2020 23:16 - Görüntülenme: 638

Etiketler :