T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Girişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALP'in İlk Dersi

Mevcut durumu iyi analiz edip girişimde bulunabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİNCİ danışmanlığında Vatan'ın başkanlığını yapacağı Girişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi ve kulübümüzün onur konuğu İFL '92 mezunumuz Doç. Dr. Sayın Deniz Tunçalp öğrencilerimize çevrim içi ilk dersini verdi.

Mevcut durumu iyi analiz edip girişimde bulunabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİNCİ danışmanlığında Vatan Türker'in başkanlığını yapacağı Girişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi ve kulübümüzün onur konuğu İFL '92 mezunumuz Doç. Dr. Sayın Deniz Tunçalp öğrencilerimize çevrim içi ilk dersini verdi.

 

KULÜP TANITIM PROGRAMI

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Konuşmaları

Kulüp Danışmanı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ'nin Konuşması

Kulüp Kurucusu ve Başkanı Vatan Türker'in Kulüp Açılış Konuşması

Onur konuğumuz Doç. Dr. Deniz TUNÇALP (İFL'92) konuşmasını ve İlk Çevrim İçi Dersi

Konuğumuza yöneltilen sorular ve konuğumuzun cevapları

Konuğumuzun bu konferans kapsamında söylemek istediği son sözleri ve öğütleri

Kulüp Kurucusu ve Başkanı Vatan Türker'in Kapanış Konuşması

 

Girişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk DersiGirişimcilik Kulübü Tanıtım Toplantısı ve Doç. Dr. Deniz TUNÇALPin İlk Dersi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2021 - Güncelleme: 14.10.2021 12:15 - Görüntülenme: 478
  Beğen | 3  kişi beğendi