MUN Kulübümüz Çalışıyor

Öğrencilerimizin kendilerini çok yönlü geliştirmeleri ve yabancı dili kullanırken dünya sorunlarının da farkında olmalarını isteyen okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZKAN ÖZÇAKIR'ın koordinesinde MUN Kulübü öğrencileri bir araya gelip Ekonomi Üniversitesi tarafından 13-14-15 Aralık tarihlerinde düzenlenecek EcoTrain konferansı öncesinde hazırlık eğitimi gerçekleştirdiler.

Değerli Burcu öğretmenimizin koordinesinde gerçekleştirilen hazırlık toplantılarında 11.sınıf öğrencilerimiz Cemre, Mehmet, Mustafa ve 10.sınıf öğrencimiz Önem MUN Konferansları Genel Bilgilendirme, Komite Oturumları, Özel Durumlar ve Örnek Faaliyetler başlıkları altında titiz ve etkili sunumlar yapıyorlar.

Kıymetli Zümre Başkanımız Burcu ÖZKAN ÖZÇAKIR'a ve MUN Kulübü Öğrencilerine ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için MUN Kulübüne teşekkür ederiz.

MUN Kulübü ÇalışıyorMUN Kulübü ÇalışıyorMUN Kulübü ÇalışıyorMUN Kulübü ÇalışıyorMUN Kulübü ÇalışıyorMUN Kulübü Çalışıyor

Yayın: 10.12.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:26 - Görüntülenme: 625