Yine Antalya Yine İFL Yine Madalya Şov

Matematik Olimpiyatçılarımız ilim irfan yuvası İzmir Fen Lisesi´nden Matematik Olimpiyatlarının Kartal Yuvasına, Antalya´ya, gittiler, destan yazdılar ve döndüler.

Akdeniz Üniversitesi tarafından bu yıl 23´üncüsü düzenlenen Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları´nda İzmir Fen Lisesi 3 altın, 4 bronz madalya alarak okulumuzu layıkıyla temsil ettiler.

Öğrencilerimiz için uğraş veren Matematik Zümremize emeklerinden ve Matematik Olimpiyat Takımımızda azim ve kararlılıkla çalışan genç bilim insanlarına çabalarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Altın (3) Alan Öğrencilerimiz - Sadık Çağrı AKSOY, Kaan YOLCU ve Emin ERSÜS

Bronz Alan (4) Öğrencilerimiz - Tarık Can ÖZDEN, Serhat MEMİŞ, Kerem Recep GÜR, Ömer Yusuf YILMAZ

SONUÇLAR: http://matolimp.akdeniz.edu.tr/