Etiket Sonuçları: akşam

May

İzmir Valisi Sayın Dr. Süleyman ELBAN 17 Mart 2024 tarihinde okulumuzun faaliyetleri ile ilgili yerinde bilgi almak, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle sohbet etmek amacıyla Ramazan Ayında okulumuza teşrif ettiler.

Nis

13 Nisan 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR pansiyonumuzda kalan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile akşam yemeğinde buluştu.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğretmenleri ve pahabiçilmezleri ile İzmir Fen Lisesi kurum kültürüne ve geleneklerine bağlı bir okuldur. Bu kapsamda öğretmenlerin ve öğrencilerin gönül bağı ile birbirine bağlanmasını ve takım olarak çalışması okulumuzda desteklemektedir ve bu anlayışla ders dışı yapılan faaliyetlere de önem verilir.