Etiket Sonuçları: bakan

Ock

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey yetiştirme düsturu ve "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk çevrim içi ziyaret etmişlerdir.

Ock

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.