Etiket Sonuçları: benim

Kas

Radyo 1'de, ulusal ve uluslararası alanlarda ülkemizi gururlandıran öğretmenlerimizin, imza attıkları başarıları ve yaşam öykülerini dinleyicilerle paylaşmak amacıyla dinleyicilerin karşısına çıkan "Benim Öğretmenim" programının değerli bir konuğu olarak kimya zümre başkanımız Dr. Gülseren COŞKUN programa davet edildi.

Ock

Okul müdürümüz sayın Mahmut Yıldız liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran Canbaz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz BENİM OKULUM isimli projemizde çevrim içi olarak okulumuzu anlatıyorlar.

Kas

İyi ki bu okuldayım diyen ve okuluna sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran Canbaz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz BENİM OKULUM isimli projemizde çevrim içi olarak okulumuzu anlatıyorlar.

Ekm

Ekm