Etiket Sonuçları: birey

Kas

Bilinçli İnternet kullanıcılarının okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehberlik Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize İzmir Valiliği himayesinde İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen "İnternette Güvenli Birey Projesi" kapsamında sunum yapıldı.

Kas

Şbt

İnternet´te neyin ne olduğunu bilen bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Okul Psikolojik Danışmanımız koordinesinde "İnternette Güvenli Birey" temalı seminer 9. sınıflarımıza verildi.

Şbt

Mrt

Yararlı alışkanlıkları olan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde Sağlıklı Okul Projesi Kapsamında Bornova Toplum Sağlığı Müdürlüğü Merkezinden Dr. Lütfiye ŞAHİN Tütün Bağımlılığı konusunda öğrencilerimize eğitim verildi.

Mrt