Etiket Sonuçları: cerrah

Kas

İnsanlığa büyük katkılar sağlayacak bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Rehberlik Uzmanı ve Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Türker KILIÇ 01 Kasım 2019 Cuma Günü 10.30 - 12.30 saatleri arasında konferans salonumuzda "Beyindeki Nöral Bağlantıdan İnsanlığın Bağlantısallık Kültürüne" isimli sunumunu 11. ve 12. sınıflarımıza yapmak için konuğumuz oldu.

Ekm