Etiket Sonuçları: etkileşim

Ock

FATİH Projesi ile arttırılan fırsatları ve iyileştirilen teknolojiyi en verimli ve en faydalı şekilde kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığındaki komisyonumuz Yerel Alan Ağımızı kontrol ederek kesin kabul iş ve işlemlerini gerçekleştirdiler.

Ock

Kas

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.