Etiket Sonuçları: geçilmez

Mrt

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" dedirten atalarımızın yazdığı Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Günü kapsamında düzenlenen İlçe Töreninde İzmir Fen Lisesini okul yönetimimiz, bir grup öğretmen ve öğrenci temsil etti.