Etiket Sonuçları: guru

Şbt

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına hazırlanan azimli ve kararlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL'in izin onayı ile yeni olimpiyatçılarımız uzun bir maraton olan TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına kendilerine ayrılan özel mekanlarda öğretmenlerinin gözetiminde ve kendilerine söylenen şekilde çalışmaya başlamışlardır.

Şbt

Haz

Matematiği kuvvetli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Bilgisayar Olimpiyatçımız Mümtaz Mert DEMİR Ulusal Başarısından ötürü İstanbul'a çağrılmış ve Kanguru Matematik Ödül Töreninde TÜRKİYE 7. Olarak ödüllendirilmiştir.

Haz

Mrt

Matematiğe ilgisi yüksek ve problem çözme becerisi gelişmiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde okulumuzda Kanguru Matematik 1. Aşama Sınavı Sınav Salonumuzda gerçekleştirilmiş ve öğrencilerimize katılım belgeleri dağıtılmıştır. Sınav sonucu 10 Nisan 2019´da duyurulacak olup 4 Mayıs 2019´daki final sınavından sonra 12 Mayıs 2019´daki sonuçlara göre 26 Mayıs 2019´da İstanbul´da ödül töreni gerçekleştirilecektir.

Mrt

Kas

Liderlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İstanbul´da gerçekleştirilecek olan 2018 Young Guru Academy Zirvesine 22 öğrencimiz kabul edildi.

Kas

Ekm

Hayal kurup proje üretip o hayalleri gerçekleştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Mezunumuz Tuncer HAYDARLAR 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Young Guru Academy ile ilgili sunum yaptı.

Ekm

May

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK Bayrak Töreninde öğrencilerimize samimi duygularıyla motivasyon ve azim konusunda etkileyici bir konuşma yaptı.