Etiket Sonuçları: ikinci

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İkinci Dönem Başı Zümre Başkanları Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında İkinci Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Şbt

6 Şubat 2024 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Satranç İl Temsilciliği'nin işbirliği ile Gençler, Yıldızlar ve Küçükler (Genel ve Kız Okul Takımları) "2023 – 2024 Öğretim Yılı Okullar Arası Mahalli Satranç Yarışması" düzenlenmiştir. Bu turnuvada İzmir Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Kalkan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde 4 takım ile temsil edilmiştir. Ömer Işık, Yalın Karapınar, Kadir Mert Şeker ve Mert Önder'in yer aldığı takımımız Turnuvayı İKİNCİ olarak tamamlamış ve bölge yarışmasında İzmir'i temsil etme hakkı kazanmıştır.

Kas

22 Kasım 2023 - 24 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen BUCA IMSEF Proje Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında Biyoloji Alanında "Aptamer Based Colorimetic Test fot the Determination of Peanut Allergen Protein" isimli araştırma projeleri ile yarışan öğrencilerimiz Zümra KOPARAN, Elif Ela GÜLSEREN, Melda GÜLER yapılan değerlendirme sonucunda Biyoloji Alanında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular ve yurt dışında düzenlenecek olan proje yarışmalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar.

Tem

TeknoFest kapsamında gerçekleştirilen 2204D TÜBİTAK Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN Toplumsal Farkındalık alanında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular.

Şbt

Stratejik planına uygun bir şekilde güçlü ve zayıf yönlerini bilen mevcut fırsatları verimli bir şekilde kullanan ve riskleri minimuma indiren takım çalışmasını etkin bir şekilde gerçekleştiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ile Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde mesleki eğitim dönemi toplantıları ve okul komisyon çalışmaları yapılmış olup okulumuz ikinci dönem eğitim ve öğretim faaliyetlerine her şart altında hazırdır.

Şbt

"Her alanda her zaman en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyebilmek için çalışan öğrencilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu ve ertesi gün Zümre Başkanları Kurulu Toplantılarımızı gerçekleştirdik.