Etiket Sonuçları: ilm

Ara

Sanat dünyasının kapılarını aralarken fikir dünyasında kıvılcımlarla ateş fırtınaları oluşturan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İFL Sinema Kulübü Danışman Öğretmeni Alev BAŞDAKOL (Türk Dili ve Edebiyatı) Öğretmenimizin koordinesinde kulüp öğrencilerinin desteğinde planlı sinema gösterim günlerinde öğrencilerimiz Ustalara Saygı Kuşağı etkinliğinde Akira Kurosawa'nın Rasho-Mon isimli eserini izlediler.

Mrt

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" dedirten atalarımızın yazdığı Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Önce gözlerini kapatan ve hayaller kuran sonra da o hayallerini bir bir gerçekleştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde TRT Yönetmeni Sayın Gaye Nuran ATAMTÜRK, TRT Yönetmeni Sayın Rahşan GÜVENEN ve TRT Görüntü Yönetmeni Sayın Hayrettin DEMİR liderliğindeki ekip Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ danışmanlığında TeknoFest Uçan Araba Yarışmasına Serbest Kategoride hazırlanan Yiğit, Kerem ve Can yani Pandora isimli ekibimiz ile birlikte TeknoFest Uçan Araba Kategorisi Tanıtım Filmini çekmeye başladılar.

Ağu

Haz

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Günü kapsamında düzenlenen İlçe Töreninde İzmir Fen Lisesini okul yönetimimiz, bir grup öğretmen ve öğrenci temsil etti.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz İlim Yayma Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Osman YAĞMUR´un Kudüs temalı sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Eyl

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.

May

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.