Etiket Sonuçları: istatistik

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Eyl

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 mezunlarımızın TYT ve AYT Puanları ve Başarı Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 mezunlarımızın yerleştikleri bölümler haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Başta Ramazan Dayı ve pahabiçilmezlerimiz olmak üzere, okul yönetimimize, eğitim ve öğretim kadromuza, velilerimize, mezunlarımıza ve tüm paydaşlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.