Etiket Sonuçları: junior

Ara

"Göğsünü gere gere İzmir Fen Liseliyim" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bu alandaki Türkiye Rekorunun sahibi ve Türkiye için Küçükler Bilim Olimpiyatları Tarihine adını yazıran iki pahabiçilmez öğrencimizi bayrak törenimizde ödüllendirdi.

Ara

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" sloganının hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bu alandaki Türkiye Rekorunun sahibi ve Türkiye için Küçükler Bilim Olimpiyatları Tarihine adını yazıran iki pahabiçilmez öğrencimizi ve danışmanları olan değerli öğretmenlerimizi makamında ağırladı ve öğrencilerimize bu başarının küçük bir nişanı olması açısından onları ödüllendirdi.

Ara

Bilimsel çalışmalarda fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Kimya Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Bilge Ceyda Uzun ve Biyoloji Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Anıl Deniz YILMAZ, Türk Milli Takımı Koordinatörü Prof. Dr. Leyla AÇIK hocamızın kafile başkanlığında katıldıkları ve Katar'da düzenlenen International Junior Science Olympiad 2019'da ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip 2 Bronz Madalya kazanmışlardır.

Ekm

Ulusal ve uluslararası olimpiyat deneyimi ve kültürü olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya ve Biyoloji Alanlarından "International Junior Science Olympiad" için seçilen öğrencilerimiz Bilge ve Anıl çalışmalarına devam ediyor.

Ekm