Etiket Sonuçları: karma

Ara

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin dördüncüsünde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesi ile Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Özkan ARAPOĞLU'nun "Algoritmaların Karmaşıklık ve Performans Analizi" isimli çalışmasına konuk olduk.

Ara

Ekm

Yönetim bilişim sistemlerinin desteğinde karma ve harmanlanmış öğrenme ortamında öğrencileri için en etkili şekilde dersini işleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile öğrencilerimizin değişen durumlara en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Şbt

Öğretmen ve öğretmenlerimizin kondisyonlarını yüksek tutmak ve sınıf duvarlarının dışında spor yaparak öğretmen - öğrenci bağını güçlendirmek için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Kıymetli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN desteğinde öğretmenlerimiz de Sınıflar Arası Karma Voleybol Müsabakalarına takım çıkarmışlardır.

Şbt

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Nis

STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) faaliyetlerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde İzmir İnternet Haftası Kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencisi Kıymetli Mehmeh Can GÜLER Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize ve  Bilgisayar Olimpiyatçılarımıza Sanal Gerçeklik hakkında bilgi verdi ve Sanal Gerçeklik Deneyimi yaşattı.

Nis

Hem öğretmen - öğrenci iletişimini ve paylaşımını arttırmak hem de öğretmen - öğrenci fizik ve kondisyon düzeyini yükseltmek isteyen İzmir Fern Lisesi´nde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde Öğretmen - Öğrenci Karma Voleybol Maçları cuma günü yapılan ilk maç ile başlamış ve her cuma tekrarlanması planlanmıştır.

Nis

Sadece akademik değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okulumuzdan bir spor etkinliği haberini sizlerle paylaşıyoruz. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde düzenlenen Okul Voleybol Ligi Müsabakaları devam ediyor.