Etiket Sonuçları: kolej

Mrt

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 7 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 15. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Mrt

Ara

Öğrencilerimizin seviyelerine uygun nitelikli faaliyetlere katılarak kendilerini geliştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde 6 öğrencimiz Özel Bir Kolejin düzenlediği Bilgisayar Olimpiyatlarına katılıp 1 gümüş ve 3 bronz madalyayı okulumuza getirdiler.