Etiket Sonuçları: kupa

Nis

Başarılarını vizyonu doğrultusunda her alanda perçinlerken öğrencilerinin çok yönlü gelişmelerini destekleyen okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvasına katılan öğrencilerimiz için yapılacak tören salgın tedbirleri kapsamında iptal edilince Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL (Beden Eğitimi) federasyon temsilcilerinden okul kupalarımızı ve madalyalarımız teslim aldı. Okulumuzda sergilenecek olan Kupalarımız ve yüz yüze eğitimde öğrencilerimize takdim edilecek madalyalarımız ise okul yönetimimize Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN tarafından teslim edildi.

Şbt

Stratejiyi seven, anlık durum analizini dikkatli bir şekilde yapan ve mevcut durumdan en kazançlı çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in takibinde satranç ve zeka oyunları kulübü üyesi öğrencilerimiz Bornova Belediyesi ile Özel Bir Öğretim Kurumunun organize ettiği çevrim içi satranç turnuvasına katılıp Yaş Gruplarında Birincilik derecesi de dahil olmak üzere çeşitli dereceler aldılar.

Şbt

Ara

Sosyal kulüp çalışmalarında aktif olarak yer alan ve kendilerini çok yönlü geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 8 öğrencimiz 128 sporcunun katıldığı Satranç Türkiye Kupası İzmir İl Birinciliği turnuvasında bireyselde kendilerine yakışanı yaptılar.

Ara