T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: marş

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okul bahçemizde İstiklal Marşının Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik. 

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Ara

23 Aralık 2022 tarhinde okulumuzun konferans salonunda Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR, Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ve Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde düzenlenen İstiklal Marşımızı Okuma Yarışmasına Melda, Asil, Mertcan ve Ubeyd katıldılar ve coşkuyla İstiklal Marşımızı okudular.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Eyl

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, lise öğrencilerini NASA ile buluşturdu. 'İlham Veren Buluşmalar' kapsamında gençlere, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesinde (NASA) çalışan Türk bilim insanı Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, "Mars ve Mars'a Yolculuk" konulu bir e-konferans verdi.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Mrt

Bağımsızlığının kıymetini bilen ve değerlerine sahip çıkan güçlü ve azimli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yıldönümünü Kutlama ve Vatan Şairi Mehmet Akif´i Anma Törenimizi anlamına yaraşır bir şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Vatan Şairi Mehmet Akif´i İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yılında anlamına yaraşır bir tören ile yad ettik.

Mrt

Onurlu gençlerin bağımsızlık ateşi ile kavrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Albayrağı taç edip beyazın saflığına siyahın karizmasını ekleyen 9. sınıf öğrencimiz Eylül, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlediği "Solo İstiklal Marşı Söyleme Yarışması"nda okulumuzu vakur duruşu ve gür sesi ile temsil etti.

Mrt

"Allah, milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü düstur edinerek çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Töreni yapıldı.

Nis

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.

Kas

Okul Marşımız için medya dosyamız hazırlandı. Dinlemek için tıklatınız: http://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785/dosyalar/2019_06/17215127_AUDIO-2019-06-17-21-05-05.mp3