Etiket Sonuçları: mev

May

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde MEV Özel Ankara Kolejinin düzenlediği yarışmadan ödüllerle döndük.

May

Mrt

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 7 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 15. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Mrt

Nis

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Nis

Ekm

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Bölümü "Okul Yıllık Gelişim Modeli" çalışmaları kapsamında Ekim Ayının son haftasında 9. Sınıf Öğrencilerimize sınıflarında Teknolojiyi Güvenli Kullan Etkinliği 02 Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ tarafından yapılmıştır.