Etiket Sonuçları: modelleme

Ara

ODTÜ Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TBM) tarafından gerçekleştirilen "Engelsiz Yaşam İçin 3 Boyutlu Modelle!" temalı üç boyutlu modelleme yarışmasına kendi çabası ile katılan öğrencimiz Burak Sina AKBUDAK LİSE KATEGORİSİNDE BİRİNCİ olmuştur.

Ara

Kas

Teknolojiyi takip etmekle kalmayanların teknoloji üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Gürçeşme Anadolu Lisesinin Ödüllü Bilişim Teknolojileri Asistanları Başkanı Sertaç DİNÇEL bilişime gönül vermiş öğrencilerimize 2, İki Buçuk ve 3 Boyutlu Oyunlar, Oyun Motorları, Modelleme ve Kodlama konusunda deneyimlerini aktardı.